Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Luptă acerbă pentru funcții înalte în IPJ Sălaj

0 267

Concursurile pentru funcțiile de conducere din cadrul IPJ Sălaj scot la iveală o concurență serioasă.

Conform ziarului Adevărul, mai mulți ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi-au depus dosarele pentru concursurile ce vizează ocuparea posturilor de vârf din cadrul instituției. Jurnaliștii Adevărul notează că postul cel mai dorit ar fi  chiar şefia Poliţiei Municipiului Zalău, post urmărit de cinci ofiţeri. Bătălia se dă astfel între Gabriel Terheş, actualul desemnat la comandă, Pompiliu Sturzu, adjunctul de la Municipală, Florin Lupu, şeful Biroului Ordine Publică şi Teodor Ardelean, cel care conduce Secţia de Poliţie Rurală Crasna. Rezultatele acestei lupte vor fi stabilite pe data de 14 noiembrie.

De asemenea, postul de inspector şef este disputat între actualul desemnat şi fost împuternicit la comanda Inspectoratului, Miron Ştirb, şi Gabriel Terheş, desemnat la conducerea Poliţiei Zalău. Concursul va avea loc în 6 noiembrie, la sediul IGPR. Pentru postul de adjunct în Poliţia sălăjeană, lupta se dă între alți doi ofițeri, Sorin Pop, şeful Biroului de Investigaţii Criminale, şi Cosmin Mureşan, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale. Concursul se va derula în aceeași dată cu examenul pentru șefia IPJ Sălaj, pe 14 noiembrie. Amintim că actualmente, adjunctul este ginerele primarului din Zalău, Călin Rolnic, post ocupat prin împuternicire. Călin Rolnic este considerat a fi cel mai tânăr adjunct de Inspectorat al Poliției, căci la doar 28 de ani și cu cinci ani de experiență, a fost numit de către Ministrul de Interne, Carmen Dan, în postul de adjunct.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More