Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

M.G.TEC GRUP S.A. Dej se transformă în parc industrial. Ce proiecte mai dezbat consilierii locali dejeni

0 228

Consilierii locali dejeni sunt convocați joi, 13 iulie, cu începere de la ora 15, într-o nouă ședință ordinară, cea aferentă lunii iulie, în cadrul căreia vor dezbate mai multe proiecte de hotărâre.

Printre acestea se află și proiectul privind extinderea cimitirului Dealul Florilor, dar și un proiect privind acordul cu privire la obținerea titlului de parc industrial de către MG TEC GRUP SA Dej.

În conformitate cu prevederile art. 39, alin. (1) din Legea Nr. 215/23 aprilie 2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, vă facem cunoscut că sunteţi convocat la şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data  de  13 iulie 2017, ora 15,00 în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej, cu următoarea ordine de zi: 

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea încetării Contractului de concesiune Nr. 35/16514 din 18 iulie 2005 si a Contractului de concesiune Nr. 17/29572 din 7 decembrie 2007.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 8/19357 din 8 august 2007 pentru terenul cu destinația „Extindere la parterul blocului”.
  3. Proiect de hotărâre privind achiziționarea terenului în suprafață de 5.000 m.p., situat în Municipiul Dej, în vederea extinderii Cimitirului Dealul Florilor.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local și al bugetelor activităților finanțate din venituri proprii.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de principiu în vedere obținerii titlului de Parc industrial de către S.C. G .TEC GRUP S.A.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor deplasări în străinătate.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea desemnării reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Dej pentru a participa în calitate de observatori la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al Municipiului Dej.
  9. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Materialele prezentate la ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri, începând cu data de 7 iulie 2017, după ora 16,00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More