Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„M-am născut și-am să mor câine”, au fost ultimele cuvinte ale tânărului mort în accidentul de la Șieu Măgheruș – FOTO/VIDEO

0 221

Un tânăr de doar 22 de ani din Beclean a murit noaptea trecută într-un accident de circulație produs pe raza localității bistrițene Șieu Măgheruș. Vestea că tânărul a decedat a căzut ca un trăsnet asupra familiei și a sutelor de prieteni și persoane care l-au cunoscut.

Cristian Nicolae, cunoscut sub porecla de ”Crețu” era un înflăcărat suporter dinamovist, fiind extrem de iubit și apreciat de toți fanii alb-roșilor din zona Becleanului și nu numai.

Tânărul lucra în Germania ca bucătar, dar s-a întors la Beclean marți pentru a fi alături de familie și prieteni de ziua lui de naștere, care este chiar azi.

Noaptea trecută tânărul și-a sărbătorit alături de niște prieteni ziua de naștere, chiar după miezul nopții postând un filmuleț LIVE pe Facebook . Acesta a aprins niște torțe și fumigene aduse din Germania, efecte pirotehnice folosite de suporteri în tribunele stadioanelor pentru a crea spectacol de lumină.

”Ce se întâmplă acum, ce e în mintea mea
De ce departe de tine nu pot sta
De ce puține îmi sunt cuvintele
Să pot să îmi măsor sentimentele
Pentru că m-am născut, Și am să mor câine
Pentru ca m-am născut, Și am să mor câine”

Acestea au fost ultimele cuvinte rostite de ”Crețu” pe filmulețul LIVE postat pe Facebook, versurile făcând parte dintr-un imn cântat pe stadioane de suporterii dinamoviști.

După aceasta, Cristian Nicolae s-a urcat la volanul autoturismului Ford Focus și a pornit spre Bistrița, unde locuiește sora lui.

Dar n-a mai ajuns. Pe raza localității Șieu Măgheruș a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în podețul de beton din fața unei case. Mașina lui a fost cuprinsă de flăcări, la extinderea incendiului contribuind, probabil, și petardele și artificiile pe care le avea cu el în mașină. Potrivit martorilor, flăcările care au cuprins autoturismul au ajuns până la doi metri înălțime, iar tânărul era prins între fiarele contorsionate, fără nicio soluție pentru salvatori de a fi scos din mașină înainte ca aceasta să se facă scrum.

Zeci de mesaje de condoleanțe au curs încă de noaptea trecută pe pagina de Facebook a tânărului, prieteni, rude și suporteri dinamoviști care-l cunoșteau pe Cristian Nicolae transmițându-și regretul pentru dispariția fulgerătoare a tânărului din Beclean. ”Crețu” împlinea azi 22 de ani, însă n-a mai apucat să-și sărbătorească ziua de naștere la marea petrecere programată pentru sâmbătă.

cristian-nicolae-cretu-beclean

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More