Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Magazinele de carne Michelangelo, controlate de DIICOT în descinderile din cazul mafiei cărnii alterate

1 94

magazin michelangelo dej

Peste 100 de percheziții au avut loc în această dimineață în cadrul unei acțiuni cu scopul de a destructura gruprui infracționale specializate în infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani, punere în circulaţie de produse alterate, trafic de influenţă. Printre firmele vizate este și lanțul de magazine Michelangelo.

Procurorii DIICOT au descins dimineață la magazinul Michelangelo din Cluj, de unde au ridicat mai multe acte și înscrisuri.

SC Michelangelo SRL este cea mai mare firmă din județul Cluj în domeniul comerțului cu carne și produse din carne, având peste 15 magazine în Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Huedin, Turda, Bistrița, Oradea sau Alba Iulia.

Citiți și: Cluj. Descinderi la suspecţi de evaziune fiscală cu carne

Perchezițiile din această dimineață au vizat domicilii și sedii de societăți comerciale de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Iaşi, Cluj, Bihor, Dâmboviţa, Neamţ, Satu Mare, Braşov, Constanţa, Giurgiu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More