Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Magazinul Nordica Dej se mută! Te așteptăm la marea deschidere cu promoții explozive

0 532

Destinația preferată a clienților din zona Dej pentru achiziționarea de produse electronice și electrocasnice, magazinul Nordica se mută într-o nouă locație.

Începând din 30 august, magazinul Nordica Dej vă așteaptă cu un spațiu mult mai generos, în Piața 16 Februarie nr. 3 (fosta locație Domo), unde vă puteți bucura de o gamă și mai largă de produse electronice și electrocasnice, alături de o echipă profesionistă de consultanți, pregătiți să răspundă solicitărilor.

Vezi aici ofertele explozive Nordica Dej

Compania de retail Nordica activează pe piața din România încă din anul 2004, având ca principal obiect de activitate comercializarea de produse  electronice și electrocasnice. Pe lângă magazinul din Dej, care și-a câștigat deja notorietatea pe piața locală, rețeaua de magazine Nordica deține magazine în zona de nord-vest a țării și în Gherla, Turda, Tg. Lăpuș sau Sighetu Marmației.

Magazinele Nordica și-au cucerit clienții în ultimii ani cu un portofoliu de produse cuprinzând cele mai importante branduri de profil din piață (Liebherr, Miele, Whirlpool, Samsung, Philips, Daewoo, Beko, Arctic, Heinner, Horizon).

Nordica vă întâmpină cu o gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate, punând la dispoziția clienților asistență specializată de vânzare și cele mai avantajoase soluții de creditare prin intermediul  mai multor parteneri financiari.

Rețeaua de magazine Nordica oferă cel mai ridicat grad de flexibilitate, comenzi speciale în magazine pentru orice tip de produs, plata cash sau în sistem de rate cu dobândă 0, garanție extinsă până la 6 ani.

Așadar, nu mai stați pe gânduri și veniți marți, 30 august, începând cu ora 10, la marea deschidere a noului magazin de la Dej. Nordica vă așteaptă cu mega promoții, multe surprize și oferte de nerefuzat. Nu uitați! În Piața 16 Februarie nr. 3, în fosta locație Domo.

Vezi aici ofertele explozive Nordica Dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More