Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Magazinul Nordica Dej și-a redeschis porțile. Sute de dejeni s-au înghesuit să prindă promoțiile explozive – FOTO/VIDEO

0 1.277

Sute de persoane s-au adunat în această dimineață, cu o jumătate de oră înainte de ora anunțată pentru deschiderea oficială, la ușile magazinului Nordica Dej, care s-a redeschis în spațiul fostului magazin Domo.

Atrași de zecile de promoții explozive la produse electronice și electrocasnice, dejenii au așteptat nerăbdători să se deschidă ușile magazinului pentru a da năvală la rafturi. Au fost întâmpinați cu un pahar de șampanie și cu brațele deschise de către angajații magazinului, care le-au oferit sfaturi și asistență de specialitate pentru a găsi cele mai potrivite produse destinate preferințelor lor.

Cele mai căutate produse de către cumpărători au fost mașinile de tocat carne, cuptoarele cu microunde, cafetierele și espressoarele, aspiratoarele, mașinile de spălat și aparatele frigorifice, dar și televizoarele LED și SMART.

La marea deschidere a noului magazin Nordica, alături de managerul Lia Antal s-au aflat primarul Dejului, Costan Morar, reprezentanți ai instituțiilor publice din oraș, dar și reprezentanți ai partenerilor magazinului (Liebherr, Miele, Whirlpool, Samsung, Philips, Daewoo, Beko, Arctic, Heinner, Horizon).

Compania de retail Nordica activează pe piața din România încă din anul 2004, având ca principal obiect de activitate comercializarea de produse  electronice și electrocasnice. Pe lângă magazinul din Dej, care și-a câștigat deja notorietatea pe piața locală, rețeaua de magazine Nordica deține magazine în zona de nord-vest a țării și în Gherla, Turda, Tg. Lăpuș sau Sighetu Marmației.

Nordica vă întâmpină cu o gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate, punând la dispoziția clienților asistență specializată de vânzare și cele mai avantajoase soluții de creditare prin intermediul mai multor parteneri financiari.

Rețeaua de magazine Nordica oferă cel mai ridicat grad de flexibilitate, comenzi speciale în magazine pentru orice tip de produs, plata cash sau în sistem de rate cu dobândă 0, garanție extinsă până la 6 ani.

Pentru cei care nu au apucat să ia parte la marea deschidere, magazinul Nordica Dej îi așteaptă până la finalul săptămânii cu promoții de senzație și mega reduceri la o gamă variată de produse.

Vezi aici catalogul cu mega promoții!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1208360019226763.1073742291.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More