Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Magia sărbătorilor” a transformat centrul Dejului într-un tărâm de poveste – FOTO/VIDEO

0 268

Mult așteptata inaugurare a iluminatului festiv de sărbători a avut loc în această seară la Dej, în prezența a peste 2.500 de persoane, care au dorit să asiste la spectacolul organizat de municipalitate pentru copii. Personaje din benzile desenate, colinde și jocuri pentru copii, dar și iluminatul festiv și focul de artificii au făcut deliciul celor prezenți.

Primarul Costan Morar a dat startul numărătorii inverse la ora 17:30, iar în câteva secunde tot centrul orașului a fost învăluit în lumini de sărbătoare, punctul de atracție fiind impunătorul brad, împodobit în acest an mai frumos ca niciodată.

Personajele din poveste care au împânzit Piața Bobâlna au fost la mare căutare în rândul copiilor, dar și a adolescenților și a adulților, care au vrut să-și facă poze cu spiridușii, Crăiasa Zăpezilor, zâne, prinți și prințese, dar și cu Olaf, omul de zăpadă.

La un moment dat, în rândul copiilor a ajuns și Moș Crăciun, care le-a cântat copiilor colinde la chitară și i-a invitat să cânte și să aplaude alături de el și de personajele din povești.

Sărbătoarea s-a încheiat într-un mod grandios cu un impresionant foc de artificii, care a fost ovaționat și aplaudat de către dejeni, mai ales de către copiii încântați peste măsură de tot evenimentul.

Cei care au ales să mai rămână în Piața Bobâlna și după terminarea sărbătorii, au avut ocazia să încerce primii patinoarul inaugurat tot azi. Zeci de dejeni au pus patinele în picioare și au făcut mișcare în aer liber pe gheață în centrul orașului. Tarifele pentru patinoar rămân aceleași ca și anul trecut (10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii), iar patine se pot închiria de lângă patinoar pentru 5 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More