Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Magia sărbătorilor, vineri la Dej. Spectacol pentru copii și întâlnirea cu Moș Crăciun

0 614

Primăria Municipiului organizează vineri, 6 decembrie, a cincea ediţie a evenimentului dedicat copiilor„Magia sărbătorilor”.

Activitățile vor debuta la ora 17:00  în Piaţa Bobâlna, unde copiii se vor putea bucura de spectacolul muzical de Crăciun cu mascote si personaje ”Prietenii lui  Moș Crăciun”, un spectacol produs de Golden Party, scenariul si regia : Sabina Arsenie, muzica : Gabriel Arsenie, coregrafie: Rareș Valea.

În cadrul spectacolului odată cu Moș Crăciun și ajutoare de nădejde, cei mai îndrăgiți șoricei ai copilăriei, vor fi prezenți Alba ca Zăpada și Prințul, precum și invitați surpriză, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii. Chiar dacă un personaj viclean va încerca sa fure magia zilelor de sărbătoare, eroii își unesc puterile pentru ca binele să triumfe, iar Moș Crăciun le va da și el o mâna de ajutor.

Pe lângă muzică, mascote și personaje îndrăgite, copiii vor avea parte de ateliere de pictură pe față, surprize, iar evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

„Magia sărbătorilor este o frumoasă tradiție a noastră, un eveniment pe care îl organizăm special pentru copii, pentru a le oferi momente de bucurie și a simți împreună  atmosfera unică a acestei perioade.

Vă așteptăm în 6 decembrie, de la ora 17:00, în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună  cu copiii noştri de Magia sărbătorilor”, transmite primarul Dejului.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More