Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai bine mai târziu decât deloc. Iluminatul festiv și bradul de Crăciun, pornite la Dej – FOTO/VIDEO

0 62

N-a fost să fie nici de 1 Decembrie, nici de Moș Nicolae, ci abia după aceea iluminatul festiv de sărbători și bradul de Crăciun să fie pornite la Dej, totul în cadrul unui eveniment denumit ”Magia sărbătorilor”.

Evenimentul, ajuns la a doua ediție, a adunat în Piața Bobâlna din centrul orașului sute de oameni, în special copii, dornici să admire obiectele de decor pentru sărbători, frumos luminate, dar și bradul de Crăciun din centrul orașului, care a devenit punct de atracție pentru cei prezenți, pentru poze și selfie-uri.

Primarul Costan Morar a dorit să le facă o surpriză celor mici și a invitat la ”Magia sărbătorilor” personaje din povești și desene animate, dar și pe Moș Crăciun (sau Nicolae), care a fost asaltat de prichindeii dornici să facă poze. Bineînțeles, de la o ședință foto cu Moșul nu s-au abținut nici cei mari, astfel că în zona unde aștepta Moșul cuminte pe divan s-a creat o aglomerație de nedescris.

Aglomerație a fost și la celelalte activități făcute de invitații speciali ai serii împreună cu cei mici. Copiii s-au bucurat de dansuri, cântece, jocuri pentru copii, modelaj de baloane, pictură pe faţă, iar alții s-au distrat pe patine, unde a fost înghesuială la intrarea pe gheață, mai ales că intrarea a fost liberă.

Între, timp, în Parcul Mic, lumea a stat la coadă pentru a-și face poze cu diversele ornamente luminate.

Deși a fost frig afară, peste 1.000 de oameni s-au adunat la evenimentul din Piața Bobâlna, eveniment numai bun pentru ca primarul să mai facă o baie de mulțime, după evenimentele de săptămâna trecută, când s-a sărbătorit Ziua Națională a României.

Puteți vedea în materialul video de mai sus care a fost atmosfera de la ”Magia sărbătorilor”, ediția 2016, iar la finalul videoclipului vedeți și cum arată orașul împodobit de sărbători, atât zona centrală, cât și cartierul Dealul Florilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More