Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Mai mare rușinea! Tone de gunoaie pe malul Someșului la Sânmărghita – FOTO

0 846

Astăzi este din nou despre gunoaie, la propriu deșeuri aruncate în natură, la figurat oameni care le-au aruncat acolo. Se întâmplă, de această dată în localitatea clujeană Sânmărghita, din comuna Mica.

Un cititor ne-a transmis câteva imagini sugestive, care ne arată nepăsarea oamenilor față de mediul înconjurător, bătaia de joc la adresa consătenilor sau a autorităților locale și nimicnicia de are dau dovadă cei care se scapă de deșeuri pe unde apucă.

Fie că vorbim despre deșeuri menajere, sau resturi de materiale de construcții și deșeuri industriale, pe toate le găsim aruncate pe malul râului Someș, care s-a transformat în zona respectivă din Sânmărghita într-o adevărată groapă de gunoi ilegală.

Bineînțeles, probabil tot acei oameni care au împopoțonat malul Someșului cu munți de gunoaie fac parte dintre cei care aruncă vina pe alții sau pe administrația locală pentru că trăiesc într-un mediu toxic, pentru că mizeria și gunoaiele au pus stăpânire pe zona în care locuiesc.

Chiar dacă toți locuitorii zonei plătesc taxe de salubritate, unii au găsit de cuviință că este mai ușor să arunce gunoaiele pe malul râului.

Imaginile nu prea au nevoie de comentarii suplimentare. Mai mare rușinea!

Dacă sunteți martorii unor evenimente sau situații care merită atenția publică și pot deveni știri, ne puteți trimite imagini foto/video sau mesaje pe pagina de Contact, pe pagina de Facebook sau pe Whatsapp, la numărul 0744.585.785.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More