Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai multe familii din Dej au rămas fără acoperiș în urma unui incendiu ce le-a cuprins casele – VIDEO

0 3.251

Un incendiu violent a izbucnit duminică după-amiaza în cartierul Sărata din Dej, unde acoperișurile mai multor case au fost cuprinse de flăcări.

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit de la un coș de fum, flăcările extinzându-se cu repeziciune și la locuințele alipite. Astfel, în doar câteva minute tot complexul de locuințe a fost afectat de incendiu, focul manifestându-se mai mult la nivelul acoperișului, însă s-a extins și la obiectele de mobilier din interiorul caselor.

Panicați, oamenii au sărit imediat să-și salveze copiii și cele câteva lucruri pe care au putut pune repede mâna. Cu ajutorul vecinilor, persoanele afectate au reușit să-și scoată din locuințe și electrocasnice sau obiecte de mobilier, care nu apucaseră încă să fie cuprinse de flăcări sau afectate de apa pompierilor.

Din nefericire, însă, majoritatea au rămas doar cu cele câteva lucrușoare și hainele de pe ei, restul lucrurilor din case fiind distruse aproape în totalitate.

Trei autospeciale de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru a lichida incendiul, alături de polițiști și jandarmi care au asigurat ordinea publică. La finalizarea intervenției pompierilor a ajuns la locul solicitării și o echipă de criminaliști din cadrul Poliției Municipiului Dej, pentru a demara cercetările cu privire la cauza izbucnirii incendiului și cine se face vinovat de acest aspect.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More