Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai multe furturi soluționate de polițiști, mai puțini hoți în libertate

0 52

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un băimărean, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

 Ieri, 03 octombrie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în luna august a.c., băimăreanul ar fi sustras 260 de lei, dintr-o locuinţă situată pe strada Horea din municipiul Baia Mare. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi restituit părţii vătămate.

Un alt furt din locuinţă a fost soluţionat, la scurt timp de la reclamarea faptei, de poliţiştii Secţiei 4 Leordina, cu sprijinul poliţiştilor din Vişeu de Sus, se mai arată în comunicatul IPJ Maramureș.

 În urma activităţii de documentare şi verificare efectuate, poliţiştii au identificat pe raza oraşului Vişeu de Sus, un tânăr de 25 de ani, din Poienile de sub Munte, bănuit că la data de 02 octombrie a.c. a sustras un motoferăstrău dintr-o locuinţă de vară situată pe raza localităţii de domiciliu. Şi în acest caz bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Şi la Târgu Lăpuş poliţiştii au identificat un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că la data de 17 august a.c. tânărul a pătruns prin efracţie într-o locuinţă situată pe strada Zorilor din Târgu Lăpuş şi a sustras un motoferăstrău. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More