Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai multe incendii în Maramureș. Un mijloc de transport persoane a fost mistuit de flăcări

0 168

Pompierii maramureșeni au intervenit pentru a lichida mai multe incendii. Printre acestea s-a numărat și un mijloc de transport persoane care a fost mistuit de flăcări.

Pompierii maramureșeni au lichidat mai multe incendii în intervalul 27.05-29.05.2018. Astfel duminică, 27.05., pompierii din cadrul Gărzii Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum în localitaea Ieud. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

În aceeași zi pompierii sigheteni au intervenit duminică pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Iapa. Focul a distrus acoperișul din lemn pe o suprafață de 180 de metri pătrați, 10 metri pătrați de perete portant, aparatură electrocasnică, mobilier divers, o magazie pe o suprafață de 40 de metri pătrați și un adăpost de animale pe o suprafață de 50 de metri pătrați.

Ieri, 28.05., pompierii borșeni au avut o misiune dificilă. Aceștia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport persoane. Focul a mistuit mijlocul de transport în proporție de 85 %.

Astăzi, în Viseu de Sus acoperișul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 50 metri pătrați de plafon din lemn.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More