Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai multe mașini zgâriate de un copil pe o stradă din Dej. Video-cameră supraveghere

2 856

Mai mulți proprietari de autoturisme s-au trezit azi, ziua în amiaza mare, cu mașinile zgâriate. Autoturismele erau parcate pe strada Pepineriei din cartierul Dealul Florilor din Dej.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:15. Printre mașinile avariate se află și cea a redactorului șef Someșeanul.ro, care, din fericire, a avut pornită camera video amplasată la bordul autoturismului.

Astfel, pe imaginile surprinse azi, la ora 14:15, se poate vedea și auzi cum un copil (cel cu tricoul roșu) care trece pe lângă mașină, o zgârie pe toată partea stângă, din spate și până pe aripa din față.

Nici două ore mai târziu, redactorul șef Someșeanul.ro descoperă mașina zgâriată și verifică dacă și alte mașini au pățit la fel. Pe toată strada Pepineriei, de la colțul dinspre Carrefour și până spre celălalt capăt al străzii (spre școală) nu mai puțin de 7 autoturisme au fost descoperite purtând aceeași semnătură a unei zgârieturi proaspete.

Având în vedere cele constatate, facem un apel către dejeni, vecini și oameni de bine, să ne ajute să identificăm persoana responsabilă de actele de distrugere. Ne rezervăm totodată dreptul de a sesiza organele abilitate față de cele întâmplate, urmând ca dimineață să depunem plângere penală pentru distrugere.

Îi rugăm, de asemenea, pe ceilalți păgubiți se alieze efortului nostru de a identifica vinovatul.

masini zgariate de un copil dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. dan spune

    Pentru început ar trebuii să se parcheze regulamentar, din ce se vede în
    imagini, mașinile sunt pe trotuar iar pietonii pe șosea

    1. Adrian spune

      Nu are sens sa dezbatem situatia locurilor de parcare care se pare ca pentru dej e ceva lipsit de importanta. Cert este ca nimeni nu are dreptul sa „faca dreptate” cu propriile maini si mai ales sa apeleze la „Distrugere” in acest sens. Distrugerea se lasa cu DOSAR PENAL iar parcarea „neregulamentara” in cel mai nefericit caz cu amenda, desi aici nu e cazul, nefiind montate indicatoare care sa interzica acest lucru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More