Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului

0 119

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat, de 34 ani, din Josenii Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***
La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un bărbat, de 48 ani, din Teaca, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 173, prin Ocnița.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***
La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 69 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism, prin localitate, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***
La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 32 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a deține permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***
La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat un bărbat, de 30 ani, din Șieu-Odorhei, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 29 octombrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 52 ani, din Maieru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 17D, prin Anieș, fiind sub influența alcoolului.
Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More