Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai mulți jucători și membri din staff-ul U Cluj infectaţi cu noul coronavirus

0 135

FC Universitatea Cluj anunţă că jucătorii şi membrii staff-ului infectaţi cu noul coronavirus au simptome uşoare ale bolii Covid-19 şi nu au necesitat internarea.

„FC Universitatea Cluj anunţă că jucătorii şi membrii staff-ului tehnic auxiliar depistaţi pozitiv cu SARS-CoV-19 au dezvoltat o formă uşoară şi au prezentat doar simptome minore, nefiind necesară internarea. Aceştia au urmat, în izolare, tratamentul recomandat de medici, iar starea lor de sănătate este una bună. Jucătorii si membrii staff-ului auxiliar depistati pozitiv, ca de altfel şi ceilalţi sportivi şi angajaţi ai clubului, sunt monitorizaţi permanent de echipa medicală a clubului, în colaborare cu medici infecţionişti. Pentru reintegrarea lor în programul competiţional, la finalul celor 14 zile de izolare, FC Universitatea Cluj colaborează îndeaproape cu Directia de Sănătate Publică Cluj, conform reglementărilor în vigoare şi a protocolului dintre FRF si Ministerul Sănătăţii. Clubul le mulţumeşte medicilor clujeni pentru profesionalismul şi pasiunea cu care işi fac datoria, dar şi suporterilor, pe care i-am simţit aproape în toată această perioadă complicată. Ne dorim să revenim cât mai repede pe teren si să ne bucurăm împreună de fotbal”, se arată într-un comunicat.

Din cauza a peste 20 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, U Cluj nu a putut disputa ultimele două etape din Liga a II-a. Astfel, meciurile cu Rapid (în deplasare, etapa a X-a) şi Farul (pe teren propriu, din etapa a XI-a) au fost amânate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More