Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai mulți minori dispăruți din Beclean. Au plecat de la Centrul pentru Protecția Copilului

0 406

Mai mulți minori, plecați voluntar de la Centrul pentru Protecția Copilului din Beclean, au fost depistați de polițiști.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, la data de 31 decembrie 2019, ca urmare a căutărilor desfășurate, poliţiştii din Compartimentul Urmăriri i-au depistat,pe raza municipiului Bistrița, pe trei minori cu vârste cuprinse între 12-15 ani, față de care a fost dispusă măsura căutării la nivel național.

Cei trei au plecat voluntar din Centrul pentru Protecţia Copilului Beclean din data de 19.12.2019. Au fost încredințați reprezentanților centrului, iar măsura căutării lor la nivel național a fost revocată.

La aceeași dată de 31 decembrie, în jurul orei 12:00, a fost sesizată dispariția din Centrul pentru Protecţia Copilului Bistrița a unui tânăr de 18 ani. Trei ore mai târziu, acesta a fost găsit de polițiști pe raza aceluiași municipiu și încredințat reprezentanților Centrului.

Totodată, în dimineața de 1 ianuarie, polițiștii au depistat o minoră de 13 ani, dispărută din data de 7.12.2019, tot din Centrul pentru Protecția Copilului Beclean. Minora a fost încredințată reprezentanților Centrului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More