Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai mulți morți și peste 100 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit frontal – VIDEO

0 61

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Bavaria, Germania, în această dimineață. Potrivit unui prim bilanț, opt oameni au murit și peste 150 au fost răniți.

Accidentul s-a produs în Bad Aibling, un oraș situat la 60 de kilometri sud-est de Munchen.

Nu se cunosc pentru moment cauzele accidentului, dar este clar că impactul a fost unul devastator. Mai multe vagoane au sărit de pe șine. Mulți oameni au fost scoși de echipele de descarcerare.

La locul accidentului au fost trimise zeci de ambulanțe și nouă elicoptere. Linia ferată dintre Holzkirchen și Rosenheim a fost blocată, asemenea tuturor drumurilor din zonă.

Unul dintre mecanicii de tren se află printre cele opt persoane decedate, potrivit unui post de televiziune german. Cel de-al doilea este în continuare căutat de echipele de intervenţie, dar există posibilitatea să nu fi supravieţuit accidentului.

Cele două trenuri s-au ciocnit în apropiere de oraşul Bad Aibling, la 60 de kilometri sud-est de Munchen, în zona râului Mangfall. Potrivit unui angajat al echipelor de intervenţie, porţiunile frontale ale trenurilor sunt distruse pe o porţiune de 10-15 metri.

Grupul francez de transport public Transdev, de care aparţine compania Meridian, ale cărei două trenuri au intrat în coliziune frontală marţi dimineaţa în Germania provocând moartea a cel puţin opt persoane, a anunţat că reprezentanţii săi sunt în „stare de şoc”, relatează Le Figaro online.

https://youtu.be/GGb43_a5KHY

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More