Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mai mulți primari PSD din Cluj ar negocia trecerea la PNL. Nasra acuză de fake news

0 576

Mai mulți primari PSD din județul Cluj printre care și cel din comuna Cuzdrioara ar negocia trecerea la PNL. Liderul PSD Cluj spune că este vorba despre o campanie de fake news.

Potrivit reporterilor de la Adevărul un număr de 18 primari din județul Cluj își negociază trecerea la PNL. Printre numele speculate se află primarii din Apahida (Grigore Fati), Ceanu Mare (Ana Liliana Moldovan), Aşchileu (Ana Cighir), Cuzdrioara (Simion Casian Rus), Sănduleşti (Călin Stelian Fărgaciu) sau Aiton (Nicolae Făgădar).

În schimb Horia Nasra, liderul social democraților clujeni infirmă aceste zvonuri și spune că este vorba despre o campanie de fake news și acuză tabăra liberalilor de dezinformare.

Știrea cu 18 colegi primari care pleacă la PNL este un fake news marca liberală. Aceste dezinformări nu fac cinste liberalilor, nu sunt nici primele, nici ultimele, a declarat Horia Nasra.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More