Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mâine are loc gala Go Free Awards

1 205

Go-Free

Cea de-a treia ediție a Galei “Go Free Awards” va avea loc mâine, de la ora 16, în sala Ion Mușlea de la Biblioteca Centrală Universitară din Cluj-Napoca.

În acest an, Asociaţia Go Free va acorda 30 de premii. Nominalizările la cele trei categorii de premii – “Premiile Academice”, “Premiile Civice”, “Premiile Go Free” – au fost făcute online pe site-ul www.gofree.ro. Fie că este vorba de studenți din Universitatea Babeș-Bolyai care s-au făcut remarcați prin activitatea lor profesională la nivel național sau internațional, de profesori pe care studenții îi apreciază pentru modul în care se implică în formarea lor personală și profesională sau de persoanele care prin activitatea lor zilnică de voluntariat transformă lumea cu pași mici, cu toții merită aprecierea noastră publică.

Lista completă cu persoanele premiate și motivele pentru care au fost nominalizate va fi făcută publică pe site-ul Asociației Go Free, ca în fiecare an, după eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More