Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Mâine la Dej: simularea unui accident rutier cu persoane încarcerate

0 72
Arhiva

Mâine şi poimâine se va desfăşura la Dej ediţia anuală a concursului „EDUCAŢIE RUTIERĂ” din cadrul campaniei naţionale de prevenire a accidentelor de circulaţie „ALEGE VIAŢA”.

Activităţile vor începe mâine, 14 februarie, ora 13.00, la  Centrul Cultural Arta din Dej, prin prezentarea unor materiale cu caracter preventiv, unui seminar cu caracter interactiv pe teme de circulaţie şi unei expoziţii de desene având tematică rutieră.

În centrul municipiului vor avea loc simulări privind producerea de accidente, persoane încarcerate, incendiere auto, cu participarea echipajelor din cadrul ISU Cluj, Ambulanţă, Grupa de Crucea Roşie a Şcolii „Avram Iancu” Dej şi nu în ultimul rând participarea specialiştilor de la Napoca Rally Academy, în frunte cu cunoscutul pilot de raliu Bogdan Marișca.

Vineri, 15 februarie, ora 13.00, va avea loc concursul pe teme rutiere, organizat la nivelul fiecărei unități de învățământ de pe raza municipiului Dej (licee), concurs în urma căruia vor fi oferite următoarele premii : 10 locuri gratuite la şcoala de șoferi pentru obținerea permisului de conducere categoria B şi 30 de locuri pentru o excursie de 4 zile la Băile Hajduszoboszlo (Ungaria), cu transport gratuit şi cazare la un hotel de patru stele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More