Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mâine are loc la Dej prima ediție a Cupei ”SAMVS” la karate

0 49

Cupa “Samvs” – ediția I – 2016, este o competiție naționala de Karate WUKF, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, organizată pe categorii de vârstă și nivel de pregătire, în scopul de a încuraja atât sportivii începători cât și pe cei avansați.

Organizată de către CS Budokan Ryu, sub egida Federației Române de Karate WUKF și cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej, competiția are invitați din întreaga țară, sportivii întrecându-se la probe de KIHON, KATA (probe tehnice) și KUMITE (luptă), atât la individual cât și pe echipe.

Competiția este organizată respectand regulamentul Federației Române de Karate WUKF, cluburile participante reprezentând mai multe stiluri de Karate, precum Shotokan, Shito Ryu, Wado Ryu, Goju Ryu, Shorin Ryu și Sendo Ryu.

Concursul va avea deschiderea oficială începând cu ora 10:00. Intrarea este liberă. De asemenea, publicul și participanții vor avea parte de surprize din partea organizatorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More