Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Majoretele ”Queens Dancing” Gherla se pregătesc pentru Campionatul Național

0 35

Majoretele QueensDancing Gherla-

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca găzduiește sâmbătă, 15 martie, a șasea ediție a Spectacolului-Campionat Județean de Majorete al Clujului, la care vor participa și Majoretele ”Queens Dancing” Gherla.

Organizat de Clubul Sportiv UMF, sub egida AMR (Asociația de Majorete din România) și în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților, spectacolul-campionat va avea patru secțiuni de concurs: majorete tradiționale cu pom-poni, majorete tradiționale cu baton, cheerleading și hobby.

Majoretele din Gherla participă la secțiunea majorete tradiționale cu pom-poni Junioare și la secțiunea majorete tradiționale cu pom-poni Cadete (echipă formată în decurs de patru luni de zile, din care fac parte fete cu vârsta între 8 și 11 ani).

Participarea la Campionatul Județean de la Cluj este obligatorie pentru calificarea la Campionatul Național de Majorete, ce va avea loc în acest an, tot la Cluj-Napoca, în perioada mai-iunie. La ediția precedentă a Campionatului Național, desfășurată anul trecut la Brașov, majoretele de la ”Queens Dancing” Gherla au obținut locul 4.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More