Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Malul Someșului, curățat de gunoaie de organizațiile de tineret și femei ale ALDE Dej – FOTO/VIDEO

0 63

Organizația de tineret și cea de femei din cadrul ALDE Dej au desfășurat sâmbătă la amiază o acțiune de ecologizare a malului râului Someș, în zona digului.

Chiar dacă astfel de acțiuni s-au desfășurat frecvent în ultimele luni în Dej, zona de relaxare de pe digul Someșului este mereu plină de mizerii și gunoaie aruncate tot de către dejeni, astfel că cei de la ALDE Dej au decis că e vremea să acționeze.

Câțiva tineri, dar și reprezentante ale organizației de femei și-au dat întâlnire în zona podului de peste râul Someș, de unde au pornit agale, înarmați cu saci și mănuși, pentru a strânge gunoaiele aruncate de alții.

”Vom repeta această acțiune de ecologizare și în alte zone, unde va fi necesar, începând din primăvară. În următoarea săptămână vom desfășura o acțiune comună cu organizația de femei, venind în sprijinul persoanelor nevoiașe din comunele limitrofe ale municipiului Dej, unde vom transporta mobilă și îmbrăcăminte.

Toate aceste acțiuni sunt susținute de către președintele organizației ALDE Dej, Vicențiu Știr. Pe această cale țin să îi mulțumesc pentru sprijinul acordat”, a spus Tiberiu Grigar, președintele organizației de tineret a ALDE Dej.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1013105028752264.1073742084.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More