Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mama primarului din Baia Mare, pe listele PNL Maramureș pentru Camera Deputaților

0 46

Partidul Național Liberal este prima organizație politică din județ care și-a depus lista de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Însoțiti de reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare dar și membrii importanți de partid, candidații s-au prezentat duminică, după Sfânta Liturghie, la Biroul Electoral Județean.

Listele de candidați ale Partidului Național Liberal Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie conțin personalități ale județului, oameni care au un cuvânt de spus în diferitele medii socio-profesionale în care activează, se arată într-un comunicat de presă al PNL Maramureș.

‘Am reușit să depunem la Biroul Electoral Județean și dosarul de candidaturi în așa fel încât să demonstrăm că suntem primii și la depunere dar și primii în data de 11 decembrie când se vor număra voturile. În calitate de lider al PNL Maramureș vreau să vă asigur că prima mea grijă a fost să venim cu o garnitură nouă de parlamentari, oameni din mai multe medii socio-profesionale, oameni cu bună reputație și serioși și neapărat viitori parlamentari care să fie dedicați oamenilor. Cred că nu este pe lume un lucru mai sublim pentru un politician decât acela de a se afla cu adevărat zi și noapte în slujba celor mulți’, a declarat liderul PNL Maramureș, Mircea Dolha, și candidat la Senat.

Candidat pe listele PNL Maramureș pentru un post de deputat, Viorica Cherecheș a arătat că își dorește să ducă în Parlament problemele cu care se confruntă maramureșeni și să găsească soluții viabile pentru rezolvarea lor.

‘Mulțumesc că astăzi ne-a ajutat bunul Dumnezeu să ajungem să depunem listele pentru candidatură. Noi suntem un partid de oameni harnici care dedicându-ne oamenilor vom reuși să ducem în Parlament toate problemele maramureșenilor’, a spus Viorica Cherecheș, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare și candidat la Camera Deputaților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More