Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Mama proștilor e tot timpul gravidă” – Partidul Proștilor înregistrat la OSIM

0 54

Certificat OSIM partidul prostilor

Am trăit s-o vedem și pe asta! Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) a acceptat cererea făcută de un ieșean pentru înregistrarea Partidului Proștilor.

Cezar Popescu, ieșeanul care a înregistrat la OSIM Partidul Proștilor, spune că înregistrarea acestei mărci a făcut-o la sugestia unui prieten și este convins că formațiunea politică va avea mulți membri și chiar succes în alegeri.

Treaba este cât se poate de serioasă, spune Cezar Popescu. Acesta a depus cererea încă din luna ianuarie a acestui an, iar aprobarea de la OSIM a primit-o în luna noiembrie, având dreptul exclusiv de a folosi această marcă pe o perioadă de 9 ani.

Ieșeanul s-a gândit deja și la mai multe variante pentru sloganul partidului. Una ar fi general valabilă: ”Suntem proști, dar mulți! Bazați-vă pe noi!”

Alte variante de slogan sunt ”Mama proștilor e tot timpul gravidă”, ceea ce înseamnă că vom avea întotdeauna mulți membri. Un alt slogan ar fi: ”Nu este rău să te naști prost, important e să nu mori prost!”, a dezvăluit Cezar Popescu.

Chiar dacă este în căutare de noi membri, fiind un partid nou înființat, Cezar Popescu spune că nu poate primi chiar pe oricine în Partidul Proștilor: ”dacă vine vreun deștept, atunci ne sucește repede mințile, dacă noi suntem proști, și preia șefia.” La fel de circumspect se arată acesta și în cooptarea femeilor în partid: „nu știu câte vor accepta să recunoască faptul că sunt proaste. Adică unei femei poți să-i spui orice, numai că e proastă – nu”, a explicat el.

Totuși, Cezar Popescu se arată să primească în partidul lui traseiști, politicieni veniți din alte partide: „Sigur că vom primi! Păi cei care vor fi prostiți într-un anumit partid mi se pare normal ca, pe urmă, să vina la noi. Aici vor fi tratați ca niște proști adevărați. Și pentru că tot se poartă în ultimul timp, noi îi așteptăm și pe cei care sunt ‘sub acoperire’, care nu recunosc nici în ruptul capului că sunt proști. Așa ar intra și ei în legalitate.”

Cezar Popescu e convins că Partidul Proștilor va avea succes în alegeri.

„La cați proști avem în țară, cu siguranță am umple jumătate de Parlament. Ne-am amesteca și noi cu deștepții și să vedem atunci ce iese. Nu vedeți că, de 25 de ani, țara e condusă de ‘băieți deștepti’ și am ajuns unde am ajuns…”, a explicat el.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More