Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Manele și dansuri pe bănci și pe catedră la finalul clasei a 8-a în Cuzdrioara – VIDEO

19 378

someseanul-Petrecere cu manele la elevii din Cuzdrioara

Bucuroși că au scăpat de școala generală și din toamnă vor fi liceeni, elevii claselor a 8-a de la școala din Cuzdrioara au încins un chef pe cinste, chiar în sala de clasă.

Vineri a fost ultima zi de școală pentru elevii claselor a 8-a din toată țară. Pentru cei de la școala din Cuzdrioara ziua a fost și mai specială. Aceștia au demolat aproape sala de clasă cu o petrecere pe ritmuri de manele și dansuri deocheate.

Întreaga ispravă a fost filmată cu telefoanele mobile și postată apoi pe Facebook, să știe toată lumea ce bine s-au distrat ei în ultima zi de școală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Dej spune

  Cat de tampit sa fii, sa filmezi si sa mai si pui filmarea pe facebook?

 2. nyck spune

  OMG stiri de CACAT au terminat si ei scoala si gata mare scofala nu cred ca nu este scoala fara chef hai sa fim realisti

 3. nyck spune

  La scoalaa prof pt celuloza si hartie in ani 96 97 (La pod cum ii spun alti ) se punea muzica in pauza deci nu-i vad rostu la stirea asta daca era viol sau alcool era cu totu alceva .

 4. ioana spune

  spunemi si mie te rog unde dansau copii pe catedra ca eu nu vad nici o catedra si ce au daramat

 5. ioana spune

  asa faceti voi din tantar se face armasar si mai puneti si voi ceva din burta

 6. ss spune

  Auzi tu. Cica au demolat clasa. Ce jurnalist tampit. Mare lucru ca niste copii au dansat in clasa. Da sa-i punem in vitrina ca pe niste bibelouri. Pe vremuri, la absolvire, se organizau mici petreceri in sala de clasa si nu era nici o stire de senzatie pe tema asta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More