Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Manevre de resuscitare pentru un bărbat rănit într-o zonă de pădure

0 1.334

Echipele de salvare execută manevre de resuscitare asupra unui bărbat rănit într-o zonă împădurită. Peste acesta ar fi trecut o căruţă.

Echipajele de salvare au fost solicitate în jurul orei 18:00 pentru a interveni în cazul unei persoane rănite într-o pădure pe raza localităţii bistriţene Zagra. A fost alocat un echipaj EPA ISU BN.

Din primele informații victima este un bărbat peste care a trecut o căruța. Acesta a fost găsit inconștient şi a fost transportat de către apartinatori până la cea mai apropiată cale de acces pentru a putea fi preluat de către de către echipajul medical. În acest moment bărbatul a fost preluat de echipajul medical ai cărei membri au început manevrele de resuscitare.

ACTUALIZARE

În ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarându-se decesul bărbatului la fața locului. Informația că bărbatul ar fi căzut din căruță nu se confirmă. Împrejurările în care s-a petrecut evenimentul vor fi stabilite de organele competente.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More