Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Manevre de resuscitare pentru un bărbat rănit într-o zonă de pădure

0 877

Echipele de salvare execută manevre de resuscitare asupra unui bărbat rănit într-o zonă împădurită. Peste acesta ar fi trecut o căruţă.

Echipajele de salvare au fost solicitate în jurul orei 18:00 pentru a interveni în cazul unei persoane rănite într-o pădure pe raza localităţii bistriţene Zagra. A fost alocat un echipaj EPA ISU BN.

Din primele informații victima este un bărbat peste care a trecut o căruța. Acesta a fost găsit inconștient şi a fost transportat de către apartinatori până la cea mai apropiată cale de acces pentru a putea fi preluat de către de către echipajul medical. În acest moment bărbatul a fost preluat de echipajul medical ai cărei membri au început manevrele de resuscitare.

ACTUALIZARE

În ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel declarându-se decesul bărbatului la fața locului. Informația că bărbatul ar fi căzut din căruță nu se confirmă. Împrejurările în care s-a petrecut evenimentul vor fi stabilite de organele competente.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.