Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Manifestări dedicate Zilei Armatei Române în Garnizoana Dej – FOTO/VIDEO

0 59

Ziua de 25 octombrie reprezintă în fiecare an Ziua Armatei Române, ziua în care a fost eliberată ultima brazdă de pământ românesc de sub dominaţie fascistă, moment ce s-a impus în mod firesc ca zi de sărbătoare a tuturor militarilor din Armata României.

Cu această ocazie, în ultima perioadă la Dej s-au desfășurat o serie de competiții sportive în care, alături de militarii dejeni, au fost invitați să participe reprezentanți ai presei regionale, sau reprezentanți ai altor instituții publice din Dej.

La Cercul Militar Dej a avut loc vineri și o festivitate de premiere a participanților și câștigătorilor la concursurile militar-sportive organizate cu ocazia ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI, respectiv a participanţilor la competiţia CUPA PRESEI LA TIR.

Tot Cercul Militar Dej a găzduit azi un simpozion cu tema ”25 OCTOMBRIE – ZIUA ARMATEI ROMÂNIEI”.

Manifestările dedicate Zilei Armatei Române continuă duminică, 25 octombrie, începând cu orele 09.30, la „Monumentul Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor, unde va avea loc un ceremonial militar-religios după cum urmează:

– Te-Deum;
– Depuneri de coroane şi jerbe de flori;
– Defilarea gărzii de onoare;

”Invităm pe această cale instituţiile publice, reprezentanţii mass-mediei locale, unităţile de învăţământ, agenţii economici şi pe toţi cetăţenii municipiului Dej să participe alături de noi, pentru a cinsti împreună memoria eroilor neamului şi a le aduce un pios omagiu”, se arată în invitația semnată de comandantul Garnizoanei Dej, colonel Viorel Bolunduț.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1015640521832048.1073742086.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More