Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureş: Ambulatoriul SJU mai acceptă pacienţii la consultaţii numai cu programare telefonică şi după triajul epidemiologic

0 89

Pacienţii care intenţionează să efectueze vizite medicale în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare vor fi nevoiţi să-şi programeze telefonic consultaţiile, a anunţat, vineri, unitatea medicală pe pagina de Facebook.

Conform aceleiaşi surse, pentru a beneficia de consult, în ziua programării este necesar ca pacienţii să efectueze triajul epidemiologic la intrarea în spital.

După această procedură, se vor prezenta la Fişierul din Ambulatoriu, unde vor primi număr de ordine şi vor fi îndrumaţi către cabinetele de specialitate.

SJU Baia Mare a reamintit pacienţilor că în perioada de aşteptare pentru efectuarea consultului de specialitate trebuie să păstreze distanţa minimă de siguranţă faţă de ceilalţi pacienţi şi să respecte toate măsurile privind prevenirea şi transmiterea infecţiilor.

Mesajul SJU:

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare aduce la cunoștința publicului faptul că, programările pentru consulturile efectuate în Ambulatoriul Integrat se fac telefonic la numerele 0262 205 100 (interior 2116) și 0262 275 108 (fișier), de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00.

Pentru efectuarea consultului în Ambulatoriul Integrat al spitalului, pacienții au nevoie de programare, bilet de trimitere de la medicul de familie, Card de Sănătate și Carte de Identitate.

De asemenea, pentru a beneficia de consult, în ziua programării este necesar ca pacienții să efectueze triajului epidemiologic la intrarea în spital. După această procedură, se vor prezenta la Fișierul din Ambulatoriu, unde vor primi număr de ordine și vor fi îndrumați către cabinetele de specialitate.

În perioada de așteptare pentru efectuarea consultului de specialitate, vă rugăm să păstrați distanța minimă de siguranță față de ceilalți pacienți și să respectați toate măsurile privind prevenirea și transmiterea infecțiilor!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More