Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș – Amenzi de 32 de mii de lei aplicate în weekend

0 153

Poliţiştii maramureşeni au acţionat în week-end-ul care tocmai s-a încheiat pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ, atât pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare cât şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere şi identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, notează cei de la IPJ Maramureș, peste 300 de autovehicule au fost oprite, iar şoferii şi pasagerii au fost verificaţi. Pentru abaterile de la prevederile privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni.

De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere, au fost retrase două  certificate de înmatriculare şi un set de plăcuţe. Valoarea amenzilor aplicate de poliţişti în acest week-end a fost de peste 32.000 de lei.

Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate a fost depistat un tânăr de 29 de ani din Borşa, care transporta cu un ansamblul de vehicule material lemnos dinspre municipiul Baia Mare înspre localitatea Seini.

Şoferul nu a putut prezenta documentele legale, astfel că peste 13 metri cubi de lemn, în valoare de aproximativ 2.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Tânărul a fost și el amendat conform legii privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More