Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș: Botez al unui cult religios în apele pârâului Bârsău. 19 persoane amendate

0 866

Mai mulţi membri ai unui cult neoprotestant au încălcat ordonanţele militare şi au participat în număr mare la un botez făcut în pârâul Bârsău. Au fost botezate mai multe persoane, iar întreaga procesiune a fost postată video pe Facebook.

Evenimentele s-au petrecut în a doua zi de Paște. în satul Finteușu Mic. Acțiunea cultului religios nu a rămas fără urmări, în urma sesizărilor cetățenilor oamenii legii declanșând ancheta.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Şomcuta Mare au efectuat verificări cu privire la desfăşurarea, în cursul zilei de 20 aprilie, a unei ceremonii religioase pe malul pârâului Bârsău la care au participat mai multe persoane”, transmit reprezentanții Prefecturii Maramureș.

Au fost identificate 19 persoane care au încălcat prevederile ordonanţelor militare şi care au fost sancţionate contravenţional, informează Prefectura Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More