Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș – Doi turiști polonezi rătăciți de ieri în zona Prislop

0 96

Echipele salvamont, dar și echipaje ISU și o echipă de jandarmi, se îndreaptă spre o zonă unde se află doi turiști polonezi, rătăciți din cursul zilei de ieri.

Echipele Salvamont Borșa, județul Maramureș, se află în plină desfășurare a unei acțiuni de salvare. Aceștia sunt în drum spre o zonă unde se afșă doi turiști polonezi. Cei doi, de 58 și 47 ani, s-au rătăcit de ieri și, din fericire, au transmis reprezentanții Salvamont, nu prezintă probleme medicale dar sunt extenuați , deshidratați, bateriile telefoanelor le sunt aproape pe minim și au încălțămintea ruptă. Cei doi turiști se află în zona Prislop. 

„În urma discuțiilor avute cu ei prin telefon am reușit sa aflăm mai multe detalii și totodată au fost rugați sa urmeze anumite proceduri pentru a putea fi localizați. S-a reușit localizarea lor, iar, în acest moment, echipa de prim răspuns a Serviciului Public Salvamont Borșa, plus colegii de la ISU și Jandarmi, au plecat în zona în care au fost localizați, urmând a fi recuperați și transportați în localitate, iar, în funcție de starea lor, va fi luată o decizie ulterioara”, a transmis purtătorul de cuvânt al Salvamont Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More