Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș – Elicopter prăbușit în apropiere de Săpânța

0 328

Epava unui elicopter, dar și un cadavru aflat în stare avansată de descompunere au fost descoperite în Maramureș.

O descoperire șocantă a fost făcută, ieri, 9 mai, de către un cioban din Maramureș. Acesta a descoperit epava unui elicopter prăbușit în zona montană, greu accesibilă, de lângă localitatea maramureșeană Săpânța. De asemenea lângă epava elicopterului a fost descoperit și trupul unui bărbat, în stare avansată de putrefacție, notează cei de la Adevărul.

Potrivit expertizelor medicale decesul bărbatului ar fi survenit acum trei-patru săptămâni, iar anchetatorii consideră că acesta s-ar fi prăbușit cu aparatul de zbor fiindcă se afla la o altitudine foarte joasă și astfel s-ar fi lovit de vârfurile copacilor. Există și bănuiala că bărbatul transporta țigări de contrabandă și că ar fi violat spațiul de zbor român. Nu se exlude faptul ca pachetele cu țigări să fi fost adunate după prăbușirea elicopterului și că trupul bărbatului să fi fost abandonat între bucățile elicopterului prăbușit.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More