Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș – Fără drept de vot la urne

0 249

O persoană ce și-a pierdut cetățenia română și astfel nu are drept de vot a fost depistată la urne încercând să voteze pe listele suplimentare.

Printre diversele nereguli surprinse în cursul zilei de astăzi la secțiile de votare din țară, un incident s-a petrecut și pe raza județului Maramureș.

Astfel, din informațiile oferite prompt de cei de la Ministerul Afacerilor Interne, prin vocea purtătorului de cuvânt Monica Dajboc, o persoană ce și-a pierdut cetățenia a fost prinsă încercând să-și exercite un drept pe care nu îl mai are.

Persoana în cauză s-a prezentat la urne deși nu era trecută pe lista permanentă și a votat pe listele suplimentare. Ulterior s-a constatat că respectiva persoană nu are drept de vot.

La o secție de vot din județul Maramureș, s-a prezentat o persoană care deși locuia în localitatea respectivă, nu era trecută pe lista permanentă, votând pe listele suplimentare. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că această persoană și-a pierdut cetățenia și nu avea drept de vot, a declarat Monica Dajboc în cadrul unei conferințe de presă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More