Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș: Țigări de contrabandă ascunse în fân

0 353

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, peste 10.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 148.000 lei.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău, judeţul Maramureş, au declanșat ieri, 10 februarie, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în baza datelor deținute, conform cărora într-un imobil de pe raza localităţii Piatra, județul Maramureș, se afla o cantitate de ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră s-au deplasat la respectiva locație, care aparține unui cetăţean român, în vârstă de 28 de ani.

Împreună cu proprietarul și cu acordul acestuia, lucrătorii noștri au intrat în curtea imobilului, iar într-o anexă cu fân, au depistat mai multe colete în care se aflau țigări, de provenienţă  ucraineană.

Coletele au fost transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău unde în urma inventarierii s-a constatat ca acestea conțin 12.700 pachete de tigari de diferite marci. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 148.600 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More