Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș: Trei clujeni săltați pentru tâlhărie

0 103

Trei bărbați din Câmpia Turzii, județul Cluj, au fost reținuți pentru tâlhărie. Aceștia, prin violență, l-au lăsat pe un bărbat fără 3.300 de lei.

Conform IPJ Maramureș, poliţiştii din Şomcuta Mare au identificat şi reţinut trei bărbaţi din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, bănuiţi de comiterea unei tâlhării calificate pe raza oraşului.

Fapta a fost sesizată vineri, 15 februarie, iar din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 48 de ani, au abordat un alt bărbat din oraş şi s-au oferit să-i monteze un sistem pluvial la acoperişul imobilului. Pentru această lucrare au solicitat suma de 500 de lei.

Bărbatul a acceptat dar, deoarece pe parcurs au apărut discuţii referitoare la contravaloarea lucrării, acesta a vrut să renunţe la lucrare, le-a oferit suma solicitată iniţial şi le-a cerut să plece. Însă cei trei clujeni l-au urmărit în locuinţă şi, prin acte de violenţă, l-au lăsat fără de suma de 3.300 de lei. Ulterior au fugit de la faţa locului cu un autoturism despre care nu au putut fi oferite indicii.

Însă prin cooperarea poliţiştilor din Şomcuta Mare cu cei din judeţul Sălaj s-a ajuns repede la depistarea celor trei, în trafic, pe raza municipiului Zalău. Suma de 3.050 de lei, găsită asupra lor, a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. În urma probatoriului administrat, cei trei bănuiţi au fost reținuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More