Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș: Tren deraiat din cauza căderilor de bolovani pe calea ferată

0 761

Un tren de călători a deraiat în această dimineață în Maramureș, garnitura sărind de pe șine între stațiile Valea Vișeului și Leordina.

Incidentul a avut loc în urma căderii de pietre de mari dimensiuni de pe versant pe calea ferată, la KM.CF 10+267 între stațiile CF Valea Vișeului -Leordina, ceea ce a dus la blocarea circulației feroviare între aceste stații.

Bolovanii mari căzuți de pe versanți au lovit puternic locomotiva trenului, pe care a scos-o de pe șine, la fel pățind și primul vagon al garniturii.

În trenul care a deraiat se aflau 15 călători, însă niciunul nu a fost rănit. Aceștia au fost transbordați cu microbuze și autobuze spre destinație.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat și cu persoane rănite, doar cu pagube materiale. Din cauza acestui incident, trenul 4133, care vine de la București, a rămas blocat în stația CFR Vișeul de Jos, iar alte trenuri sunt anulate. Este vorba despre 4111-2 Leordina – Cluj, 4651 Vișeu – Sighet, 4133 Vișeu – Sighet, 4650 Sighet – Vișeu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More