Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Maramureș. Un bărbat de 51 de ani a murit carbonizat în propria casă

0 58

Un incendiu violent la o casă din localitatea maramureșeană Berchezoaia s-a sfârșit tragic. Proprietarul casei, un bărbat de 51 de ani, a ars de viu în propria locuință, trupul carbonizat al bărbatului fiind găsit de pompieri după stingerea incendiului.

”Secţia de Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată, ieri, 26 februarie, despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Berchezoaia. La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că imobilul a ars în totalitate, iar în ruine a fost găsit un cadavru carbonizat. În urma verificărilor efectuate a reieşit că cadavrul aparţine proprietarului casei, Gheorghe L., de 51 ani, cu ultimul domiciliu în Baia Mare.”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Maramureș.

S-au efectuat verificări pentru a se stabili cauza producerii incendiului și cauza morții bărbatului.

”Lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Baia Mare şi Şomcuta Mare au constatat că incendiul s-a produs din cauza focului deschis din sobă şi a unui coş de fum deteriorate, acoperişul casei a fost confecţionat din trestie.”, mai precizează comunicatul oamenilor legii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More