Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureș – Un tânăr aflat în plasament s-a sinucis! DGASPC a deschis o anchetă internă

0 82

Consiliului Judeţean Maramureş a transmis presei luni un comunicat prin care se anunța că la nivelul DGASPC Maramureş a fost constituită comisia de anchetă internă, pentru a verifica dosarul social în care este implicat Jako Florian Dacian, care era beneficiar al măsurilor de protecţie specială-plasament la asistent maternal profesionist şi care s-a sinucis, potrivit mediafax.ro.

„Preşedintele Consiliului Județean Maramureş, Gabriel Zetea a dispus extinderea anchetei interne, obţinerea şi furnizarea de date suplimentare legate de cazul tânărului Jako Florian Dacian, decedat în 5 mai. (…)

La nivelul DGASPC Maramureş a fost constituită comisia de anchetă internă al cărui obiectiv constă în efectuarea de verificări privind dosarul social al tânărului Jako Florian Dacian, beneficiar al măsurilor de protecţie specială-plasament la asistent maternal profesionist, de la data instituirii măsurii de protecţie specială şi până în momentul producerii tragediei soldate cu decesul acestuia”, informează comunicatul.

Reprezentanţii CJ Maramureş menționează că în 15 iunie a fost emis şi trimis preşedintelui Gabriel Zetea Raportul Comisiei de Anchetă, document care conţine date şi informaţii concrete, precum şi concluziile emise în urma cercetărilor efectuate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More