Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Maramuresean arestat pentru tentativa la omor calificat

0 44

politia11

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a inculpatului BUCIUMAN CĂTĂLIN FLORIN (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi port fără drept a cuţitului.Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

Inculpatul Buciuman Cătălin Florin în noaptea de 2 iunie 2013, pe fondul consumului de alcool, fiind în apropierea localului „S.B.”, situat pe strada Vasile Lucaciu, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, având asupra lui un cuţit, i-a aplicat părţii vătămate F.C.F., mai multe lovituri în zona feţei şi gâtului, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea de arestare preventivă şi a dispus arestarea inculpatului Buciuman Cătălin Florin pana in 01.08.2013.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More