Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureşean prins cu ţigări de contrabandă

0 50

tigari contrabanda ucraina

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în jud. Satu Mare, in care au descoperit 3.500 pachete ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de 31.500 lei au fost confiscate, şoferul este cercetat penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră.

Ieri, lucrătorii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în jurul orei 10.00, pe raza localităţii Crăciuneşti, jud. Maramureş, un autoturism, marca Ford Focus, înmatriculat în jud. Satu Mare, condus de către Gheorghe B. de 25 de ani, domiciliat în județul Maramureş.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, atât pe bancheta din spate, cât şi în portbagaj, lucrătorii noştri au descoperit 7 colete învelite în folie de culoare neagră, care conţineau ţigări.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor, a rezultat ca bărbatul deținea cantitatea de 3.500 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 31.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Maramureşeanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.
În continuare, se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More