Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureșean urmărit internațional, reținut la frontieră

0 57

Vama-Petea2

Un bărbat din județul Maramureș, urmărit internațional, a fost reținut de către polițiștii de frontieră în P.T.F. Petea, deoarece figura în bazele Interpol ca fiind căutat de către autoritățile din Belgia pentru săvârșirea unor infracțiunii contra proprietății.

Miercuri, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontiera la intrarea in țară, cetățeanul român Vasile T., în vârstă de 36 de ani, din județul Maramureș.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează în evidențele Interpol ca fiind urmărit internațional.

Maramureșeanul era căutat de către autoritățile belgiene pentru săvârșirea unor infracțiunii contra proprietății, se arată în comunicatul de presă.

Vasile T. a fost predat de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More