Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureșeancă înșelată printr-un concurs fictiv

0 69

inselaciune premii fictive telefon

O femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea Săliștea de Sus a fost păgubită cu 2.045 de lei și 530 de euro, după ce a fost anunțată telefonic că a câștigat 100.000 de lei.

Femeia s-a prezentat la poliție reclamând că a fost victima unei înșelăciuni. Ea a relatat polițiștilor că a fost contactată pe telefonul mobil de către un bărbat care s-a prezentat fi reprezentantul unei companii de telefonie mobilă și care a anunțat-o că este câștigătoarea unui premiu de 100.000 de lei.

Pentru a intra în posesia premiului femeia trebuia însă să depună suma de 500 de euro într-un cont, lucru pe care aceasta l-a și făcut. Ulterior, femeii i s-a mai solicitat și suma de 2045 de lei, pe care de asemenea i-a depus în contul indicat de bărbat. Totodată victima a achiziționat și cinci cartele pre-pay în valoare de 10 euro fiecare, iar după ce a transmis trei coduri de reîncărcare și-a dat seama că este victima unui escroc.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More