Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureșencele, victime ale violenței în familie

0 103

Polițiștii maramureșeni se confruntă, pare-se, cu un val de violențe în familie.

Polițiștii maramureșeni au fost nevoiți să intervină la două noi cazuri de violență în familie. Fenomen îngrijorător și în ascensiune, agresiunea domestică pare să pună în pericol din ce în ce mai des maramureșencele. Astfel reprezentanții IPJ Maramureș transmit că în cursul zilei de ieri, în localitatea Ariniş, polițiștii au intervenit în cazul unei femei agresată de concubin.

Cei sesizați au fost poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa, care, ajunși la fața locului au stabilit că victima, de 46 de ani, a fost lovită de către concubinul său, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuţii contradictorii. Ca în majoritatea cazurilor de acest fel, femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

În aceeași zi s-a intervenit și la Ruscova în cazul unei tinere agresată de soţ. Este vorba despre o femeie, de 28 de ani, din comuna numită mai sus, care a sesizat poliţia că soțul ei a provocat un scandal la domiciliu și ar fi agresat-o. Şi în acest caz s-a stabilit întreg evenimentul s-a iscat pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii în contradictoriu.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More