Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureşeni cercetaţi pentru înşelăciune, şantaj, cămătărie şi contrabandă

0 37

accident Uriu 30 oct 2014 (5) politieLa data de 05 mai, poliţiştii au identificat şi reţinut trei persoane bănuite că ar fi comis mai multe infracţiuni. Ele vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile de investigare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare în colaborare cu Direcţia Operaţiuni Speciale, au dus la
identificarea a patru persoane cercetate în prezent pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, şantaj, cămătărie şi contrabandă.
Punctul de la care persoanele bănuite îşi dezvoltau afacerile ilegale era postarea în presa locală a unor anunţuri cu privire la acordarea de împrumuturi cu garanţii auto şi imobiliare.
În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au reuşit documentarea şi probarea activităţii infracţionale a patru persoane din Baia Sprie.
Un tânăr de 33 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, şantaj, cămătărie şi contrabandă iar alţi doi bărbaţi şi o tânără sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de complicitate la cămătărie şi contrabandă cu ţigări.
Trei dintre aceştia au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More