Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureșeni dați în urmărire pentru mandate de executare, prinși de oamenii legii

0 43

Poliţiştii au identificat şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv un tânăr din Tăuţii Măgherăuş şi un bărbat din Gârdani, pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Ieri, 09 mai, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş şi cei din Ulmeni au desfăşurat pe raza de competenţă activităţi pentru identificarea şi depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora instanţa a emis mandate de arestare sau executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au identificat un tânăr de 25 de ani, domiciliat în Tăuţii Măgherăuş, pe numele căruia Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis un mandat de arestare preventivă. Prin acest mandat s-a dispus punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile maghiare pe numele tânărului, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Pe raza localităţii Gârdani, poliţiştii au identificat un bărbat de 47 de ani din localitate, condamnat la executarea unei pedepse de 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Persoanele depistate au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More