Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maramureșeni păgubiți de hoți, pe fondul neatenției

0 51

Poliţiştii din Borşa au identificat ieri, în urma investigaţiilor efectuate, un bărbat din oraş, bănuit de comiterea unui furt.

Din cercetările efectuate a reieşit că borşeanul ar fi profitat de faptul că portiera unui microbuz nu era închisă şi ar fi sustras 330 de lei. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi proprietarului iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Tot ieri, poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au fost sesizaţi în legătură cu alte trei furturi, comise pe fondul neglijenţei:

Portiere neasigurate: un băimărean a declarat că în perioada 10 – 11 aprilie a.c. persoane necunoscute au profitat de faptul că portierele autoturismului său, parcat pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare, au fost lăsate neasigurate, şi au sustras din bord un portofel cu acte personale, actele autoturismului şi o borsetă.

Uşa de la locuinţă lăsată deschisă: tot ieri o băimăreancă domiciliată pe strada Electrolizei a sesizat poliţia că între orele 08.00 – 09.00, persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa locuinţei a fost lăsată deschisă, au pătruns într-o cameră şi au sustras un televizor.

Neatenţia în mijloacele de transport în comun: o altă băimăreancă a reclamat că a rămas fără portofelul care conţinea bani, bonuri cadou, acte personale şi carduri bancare. Bunurile i-au fost sustrase într-un moment de neatenţie în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului.

Pentru soluţionarea acestor cazuri poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei Municipiului Baia Mare desfăşoară activităţi de cercetare şi documentare.

Poliţiştii reamintesc că 1 din 4 furturi este favorizat de neglijenţă şi că e mai bine să fiţi prevăzători când vine vorba de siguranţa bunurilor dumneavoastră. Nu permiteţi accesul persoanelor necunoscute în locuinţă, nu lăsaţi uşile neasigurate sau ferestrele deschise când lipsiţi de acasă, montaţi la vedere plăcuţe de atenţionare cu privire la existenţa unui sistem de securitate, nu lăsaţi la vedere în interiorul maşinii bunuri de valoare!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More