Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Maraton de distracție la Zilele Dejului. A doua seară s-a încheiat cu concertul incendiar marca Voltaj – FOTO/VIDEO

0 124

A doua zi de evenimente dedicate Zilelor Municipiului Dej a fost la fel de incandescentă ca și prima.

După o noapte zbuciumată de concertele Kiddy, Mossad, Vescan și BUG Mafia, dejenii au revenit cu miile în Piața Bobâlna din Dej pentru o nouă zi plină de distracție și muzică la cele mai înalte cote.

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă dejenii au avut parte de concerte și momente artistice, maratonul distracției încheindu-se cu mult după miezul nopții.

Casa Municipală de Cultură Dej a asigurat prima parte a programului de divertisment, cu reprezentații sportive de karate asigurate de Clubul ”Budokan Ryu” Dej și cu mini-concertele susținute de artiști locali și invitați din țară. Au urcat pe scenă trupa ”JAARS”, Clubul ”Latino Angels” Dej, trupa ”HROOS”, trupa ReBeLe, trupa Delir, Marin și Petra Grad, trupa ”Blackout”, Diana Bucșa, duetul L&M și trupa Mist.

Seara a continuat cu recitalurile susținute de Alina Eremia, Jo, Randi și Voltaj.

Sute de fani au luat cu asalt zona din preajma scenei, pentru a fi cât mai aproape de favoriții lor, care au stat zeci de minute, atât înainte de concerte, cât mai ales după, pentru a face fotografii cu fanii lor și a da autografe.

Cel mai așteptat moment al serii, concertul Voltaj, a fost unul cu adevărat spectaculos, artiștii fiind țintuiți pe scenă mult peste program de mulțimea dornică de distracție și muzică live de calitate.

*Revenim pe parcursul zilei cu restul materialelor video din a doua seară a Zilelor Municipiului Dej.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1177303895665709.1073742273.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More