Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Maratonistul Tiberiu Ușeriu va alerga mâine la Dej la ”Crosul Toamnei”, eveniment cu scop caritabil

0 88

Asociația Marsala Life organizează mâine la Dej Crosul Toamnei, eveniment cu scop caritabil dedicat pentru sprijinirea copiilor cu dizabilități din Dej.

Crosul Toamnei are ca scop promovarea alergatului în aer liber și a unui stil de viață sănătos, adresându-se pasionaților de alergare și acelor persoane cărora stare de sănătate le permite alergarea pe distanțele stabilite: aproximativ 1,5 kilometri pentru copiii până la 14 ani și 3 kilometri pentru adolescenți și adulți.

Startul va fi dat de cunoscutul maratonist Tiberiu Ușeriu, la ora 10, în Parcul Mic din Dej.

Traseul concursului va fi START/FINISH Parcul Mic Dej (P-ța Bobâlna)- str. 1 Mai – str. Regina Maria (zona Banca BRD, sensul giratoriu)– cart. 1 Mai (zona Bisericii Catolice, sensul giratoriu) – str.Gheorghe Șincai (zona Judecătoriei Dej, sensul giratoriu) – Parcul Mic Dej (P-ța Bobâlna). Aceste puncte vor fi semnalizate şi vor avea persoane voluntare din partea organizatorilor.

Traseul de concurs va fi supravegheat de voluntari de cursă, amplasaţi în diferite puncte ale traseului. Aceştia sunt responsabili cu respectarea de către concurenți a regulilor prevăzute în regulament.

Taxa de participare pentru fiecare concurent la cros este de 15 lei, înscrierile la acest eveniment caritabil putându-se face în ziua competiției, începând cu ora 08.30.

La finalul competiției, ocupanții primelor trei locuri vor fi premiați de către sponsorii acestui eveniment umanitar.

Potrivit organizatorilor, Crosul toamnei este un eveniment caritabil care dorește să vină în sprijinul copiilor cu dizabilități din Dej, să simtă că suntem alături de ei, că îi acceptăm și contează în viața noastră. Fondurile rezultate în urma organizării competiției vor fi folosite pentru susținerea programelor de recuperare a copiilor cu dizabilități din cadrul Centrului de Zi Marsala Life din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More